Zonnepanelen

3 sites om zonnepanelen offertes te vergelijken

Uit een recent artikel van Test-Aankoop blijkt dat zonnepanelen zelfs na de afschaffing van de belastingsaftrek nog altijd meer opbrengen dan een spaarboekje. Volgens Test-Aankoop schommelt de installatieprijs rond de 3000€ per kWp maar valt een daling naar 2000€ te verwachten in de loop van 2012. Reden te meer dus om een installatie nog te overwegen en om de prijzen tussen de verschillende installateurs grondig te vergelijken.

Op het internet vind je een aantal websites die het vergelijken tussen zonnepaneeloffertes vergemakkelijken. In dit artikel geven we een overzicht van zonnepanelen-offerte vergelijkingswebsites.

1. Solvari.be

solvariVia Solvari.be kan je met slechts enkele muisklikken een zonnepanelen offerte aanvragen bij 5 erkende installateurs uit jouw regio. Solvari verwerkte de afgelopen jaren reeds 180.000 succesvolle offerte-aanvragen.

2. Offrea.be

Via Offrea.be kan je net zoals bij Solvari zeer snel zonnepanelen offertes aanvragen. Bij Offrea word je aanvraag echter naar slechts 3 installateurs verstuurd in plaats van 5 zoals bij Solvari.

De Offrea site is eenvoudig, gemakkelijk in gebruik en overzichtelijk.

3. Companeo.be

companeoIndien je je ding niet vindt bij de Solvari of Offrea kan je tenslotte nog terecht bij Companeo. Bij Companeo kan je eveneens een offerte-aanvraag versturen naar maximaal 3 installateurs. Het grote voordeel bij Companeo is dat ze telefonisch bereikbaar zijn op een 0800 nummer én ze beloven je je offertes te bezorgen binnen de 48 uur!